• +37744171584
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSHouse of Sport; Rr. Agim Ramadani p.n., 10000 Prishtinë - Republika e Kosovës

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

OUR CLASSES

HAPET AFATI PËR REGJISTRIMIN E KLUBEVE NË FTK PËR VITIN 2017

Ne baze te Nenit 19 te Statutit te FTK-se dhe vendimit te Komitetit Ekzekutiv te dates 04.02.2016.

Federata e Taekwondo-se e Kosoves e leshon kete:

NJOFTIM

Federata e Taekwondo-se e Kosoves pas vendimit te marre ne takimin e KE te FTK-se me date:

03.01.2017 njofton te gjitha klubet e Taekwondo-se se, FTK bene hapjen e afatit te aplikimit per

anetaresim ne FTK prej dates: 09.01.2017 deri me date: 31.01.2017 ne ora 16:00.

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne nje email te shprehjes se interesimit per anetaresim ne FTK ku me pas do te marrin pergjigje me dokumentacionin e nevojshem.

I lusim palet e interesuara qe te na shkruajne ne emailin: info@taekwondo-ks.org

Me respekt,

Keshilli Ekzekutiv i FTK-se

Taekwondo është një nga artet Koreane marciale më të sistemuara, dinamike dhe shkencore, art ky i cili mëson më shumë se aftësitë fizike për të luftuar. Taekwondo është një diciplinë që tregon rrugët për përmirësimin e shpirtit, trupit, mendjes dhe jetës sonë përmes trajnimit. Taekwondo është bërë një sport global dhe ka fituar një reputacion ndërkombëtar, ku qëndron në mesin e lojërave zyrtare Olimpike.
Kuptimi i fjalës "Tae Kwon Do", është i përbërë nga tri fjalë "Tae" që do të thotë shputë ose këmbë, "Kwon" që do të thotë grusht ose goditje dhe "Do" që do të thotë rrugë ose diciplinë. Në qoftë se bëjmë këto tri pjesë së bashku ne mund të shohim dy koncepte të rëndësishme që qëndrojnë pas emrit "Tae Kwon Do".