• +37744171584
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSHouse of Sport; Rr. Agim Ramadani p.n., 10000 Prishtinë - Republika e Kosovës

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

ERENDITA GËRGURI

ERENDITA GËRGURI

ANËTARE E KËSHILLIT EKZEKUTIV

E lindur më 12.07.1992  në Vragoli. Studente, në Universitetin e Prishtinës – Fakulteti juridik. Mjeshtre 2dan në Taekwondo.
Prej vitit 2007 deri në vitin 2012 radhazi kampione e Kosovës. Vendin e 3-të në Kampionatin Ballkanik 2013. Anëtare e reprezentacionit të Kosovës në Taekwondo. Trajnere në klubin Taekwondo Fushë Kosova.

Taekwondo është një nga artet Koreane marciale më të sistemuara, dinamike dhe shkencore, art ky i cili mëson më shumë se aftësitë fizike për të luftuar. Taekwondo është një diciplinë që tregon rrugët për përmirësimin e shpirtit, trupit, mendjes dhe jetës sonë përmes trajnimit. Taekwondo është bërë një sport global dhe ka fituar një reputacion ndërkombëtar, ku qëndron në mesin e lojërave zyrtare Olimpike.
Kuptimi i fjalës "Tae Kwon Do", është i përbërë nga tri fjalë "Tae" që do të thotë shputë ose këmbë, "Kwon" që do të thotë grusht ose goditje dhe "Do" që do të thotë rrugë ose diciplinë. Në qoftë se bëjmë këto tri pjesë së bashku ne mund të shohim dy koncepte të rëndësishme që qëndrojnë pas emrit "Tae Kwon Do".