• +37744171584
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSHouse of Sport; Rr. Agim Ramadani p.n., 10000 Prishtinë - Republika e Kosovës

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VALON SELMANI

VALON SELMANI

ANËTAR I KËSHILLIT EKZEKUTIV

I lindur më 19.11.1990 në Gjakovë. I diplomuar ne Universitetin e Prishtinës në Menaxhment dhe informatikë
Trajner i Klubit të Taekwondo-së “KASTRIOTI” në Kastriot.
Garues i suksesshëm vendor dhe ndërkombëtar:

Kampionati i Kosovës 2009 – Vendi i Tretë. Kampionati i Kosovës 2010 – Vendi i Dytë. Kampionati Mbarëkombëtar 2010 – Vendi i Dytë. Kampionati i Kosovës 2011, 2012 dhe 2013 – Vendi i Parë. Kampionati Ballkanik 2013 – Vendi i Tretë. Kryetar i Këshillit të refereve

Taekwondo është një nga artet Koreane marciale më të sistemuara, dinamike dhe shkencore, art ky i cili mëson më shumë se aftësitë fizike për të luftuar. Taekwondo është një diciplinë që tregon rrugët për përmirësimin e shpirtit, trupit, mendjes dhe jetës sonë përmes trajnimit. Taekwondo është bërë një sport global dhe ka fituar një reputacion ndërkombëtar, ku qëndron në mesin e lojërave zyrtare Olimpike.
Kuptimi i fjalës "Tae Kwon Do", është i përbërë nga tri fjalë "Tae" që do të thotë shputë ose këmbë, "Kwon" që do të thotë grusht ose goditje dhe "Do" që do të thotë rrugë ose diciplinë. Në qoftë se bëjmë këto tri pjesë së bashku ne mund të shohim dy koncepte të rëndësishme që qëndrojnë pas emrit "Tae Kwon Do".